Tarieven Alpha-H Treatments

Elk Alpha-H Treatment is inclusief een korte manuele huidanalyse, en bij het eerste bezoek een uitgebreide intake en huidanalyse met de Visioscope. Zoals je hieronder ziet worden de Alpha-H Treatments ingedeeld in tijd. 

Je kan eenmalig kiezen voor de Meet & Treat. Dit is een mini-treatment en vooral bedoeld om een eerste indicatie te geven van je huidconditie en om kennis te maken met mij en de producten van Alpha-H. Meer info vind je hier.

De eerste Alpha-H facial is 45 minuten. Hierbij krijg je een dubbele reiniging, een peeling masker en worden eventuele onzuiverheden verwijderd. De wenkbrauwen worden bijgewerkt. Tenslotte sluiten we af met een cream. Ook het Acné Teen Treatment (speciaal voor de jeugd) valt hieronder. En wil je een losse Bindweefselmassage boeken valt deze ook in deze prijscatagegorie. 

Bij de 60 minuten facial komt er nog een ontspannende massage van het gelaat en schouders/ decolleté bij. En wordt er (indien gewenst) de bovenlip gewaxt.

Bij de 90 minuten krijg je erbij nog een scrub en een masker. Ook worden hier serums en lotion ingezet en krijg je ook nog een korte handmassage.

Je kan hier ook kiezen voor een Bindweefselmassage.  Deze “skin fitness” laat rimpels en fijne lijntjes vervagen, geeft de huid een gezonde glow en verbetert de verslapte huid.  Deze bijzondere massagetechnieken helpen ook het collageen te stimuleren. Collageen zorgt ervoor dat je huid strak en elastisch blijft. 

Ook kun je kiezen voor een Dermaplaning Treatment. Dermaplaning is een populaire behandeling waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd.  Daarnaast egaliseert het de huid, bevordert het de aanmaak van collageen en elastine en krijgt de huid een prachtige glow.

De 105 minuten zijn de facials met de Alpha-H Fruitzuur Peelingen. Belangrijke fruitzuren worden ook wel AHA’s (Alpha Hydroxy Zuren) of BHA (Beta Hydroxy Zuren) genoemd. De bekendste AHA is glycolzuur of melkzuur, de bekendste BHA is salicylzuur. Deze zuren zijn verwerkt in de Alpha-H fruitzuurpeelingen. Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hij werkt tot in de diepere huidlagen, hierdoor wordt de productie van collageen-en elastinevezels geactiveerd. Door het afvallen van de dode huidcelen wordt de bovenste huidlaag dunner. De huid zal na een peeling er jonger, steviger, frisser en gelijkmatig getint uitzien. Bovendien wordt de dermale hydratatie gestimuleerd. Het beste resultaat krijg je met een kuur van 5/6 behandelingen.

Bij de treatments bepaal ik aan de behoefte van je huid welke reiniging, peeling, serum of masker ik ga inzetten. Zo wordt de treatment helemaal op jouw huid samengesteld en krijg je dus elke keer maatwerk!

Hieronder staat de actuele prijslijst, je kunt ook hier de prijslijst als PDF downloaden.

ALPHA-H TREATMENTS

 45 minuten treatment  49,95
 60 minuten treatment  65,95
 90 minuten treatment  84,95
105 minuten treatment  95,95
LOSSE BEHANDELINGEN
Wenkbrauwen bijwerken 10,00
Wenkbrauwen verven 10,00
Wimpers verven 10,00
Twee van bovenstaande onderdelen 18,50
Drie van bovenstaande onderdelen 26,00
LYCON WAXING
Bovenlip  10,00
Bovenlip en kin  13,00
Onder- of bovenbenen  27,50
Oksels  16,00
Bikinilijn  22,50

Bij meerdere Lycon Waxing behandelingen 2,50 korting per extra onderdeel

Prijslijst geldig vanaf 1 januari 2023