CLEAR SKIN BLEMISH CONTROL GEL 20 ML.  24,95

CLEAR SKIN BLEMISH CONTROL GEL 4% niacinamide, 2% salicylzuur, oregano, zink pH 5.2 – 5.7

Een snelwerkende, antibacteriële, herstellende en kalmerende gel voor lokale aanpak van onzuiverheden, puistjes en acne uitbraak. Reduceert zwelling, irritatie en roodheid terwijl de antibacteriële eigenschappen van oregano, tea tree en eucalyptus de oorzaak van infecties aanpakken, en zo helpen verdere verspreiding te voorkomen.

Uitsluitend lokaal aanbrengen op onzuiverheden of aangedane plekjes. Laat goed drogen voor het aanbrengen van dag/nacht moisturiser of make-up.

!!! Niet te gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding of aspirineallergie !!!

GOLDEN HAZE FACE OIL 25 ML. 49,95

GOLDEN HAZE FACE OIL omega 3,6,7 en 9 vetzuren uit 9 verschillende plant oliën, squalaan, vitamine F forte  pH – in een watervrije formule is de pH niet meetbaar

Deze super voedende, kalmerende, hydraterende en huidbarrière herstellende gezichtsolie is een must-have voor elke huid, zelfs de vette. Negen verschillende plant oliën, squalaan en vitamine F forte voorzien de huid van een enorme dosis vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren (omega 3, 6, 7 en 9): essentieel voor de droge, rijpere en gevoelige huid. De oliën voorzien de huid van een beschermend laagje, herstellen de elasticiteit, verminderen irritatie, roodheid en schilfering en vullen het
vettekort in de huid aan, waardoor zij haar eigen vocht beter vast kan houden en de vet-/vochtbalans (huidbarrière) zich kan herstellen. In combinatie met de enorme dosis antioxidanten zorgen de essentiële vetzuren bovendien voor bescherming tegen de op één na grootste oorzaak van extrinsieke veroudering (na zonschade): transepidermaal water verlies. Golden Haze Face Oil is ook zeer geschikt voor de vette huid. De verschillende oliën helpen de talgproductie in balans te brengen en de poriën te zuiveren (olie is een talgoplosser bij uitstek),werken ontstekingsremmend en zorgen voor een gezond microbioom, wat onzuiverheden helpt minimaliseren. Het serum is zijdezacht, smelt in de huid en laat geen vettig waasje achter. Het resultaat: een gezonde huid, een geweldige glow, herstel van elasticiteit en hydratatie; oftewel een ‘juicy looking skin’!

Breng 3-4 druppels gelijkmatig aan op een gereinigde huid. Doordat Golden Haze Face Oil geen pH-waarde heeft (watervrije producten hebben geen pH-waarde) kan het direct na Liquid Gold worden aangebracht zonder dat het de werking/effectiviteit van Liquid Gold aantast.
Golden Haze Face Oil is een ware multi-tasker; het kan op verschillende manieren worden ingezet:
– Als ‘stand-alone’ product na reiniging
– Als laatste stap van de skincare routine, waarbij de olie de actieve ingrediënten van voorgaande
producten insluit en de huid meteen voorziet van een beschermend laagje. Vooral bij een gevoelige,
geïrriteerde huid kan dit prettig zijn, met name bij koud/guur weer.
– Voorafgaand aan of gemixt met foundation voor een ultra ‘dewy’ finish
– Als nagel(riem)olie

LIQUID GOLD 100 ML. 49,95 / 30 ML. 18,00 (LIMITED EDITION)

LIQUID GOLD 5% glycolzuur, zoethout extract, zijde proteïnen pH 2.8 – 3.0

Wereldwijde bestseller; geeft al resultaat na 1 keer gebruik. Deze “overnightfacial” geeft vermoeide, vale of verouderde huid haar frisse teint en uitstraling terug. De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur krijgt een enorme boost en 5% glycolzuur zorgt voor een krachtige aanpak van rimpeltjes, pigmentatie en zonschade. Grove poriën en acnelittekens vervagen en de teint wordt egaler, frisser en stralender.

Om de dag ’s avonds met een watje na de reiniging aanbrengen. Kan licht tintelen. Gebruik liefst geen andere producten na Liquid Gold omdat deze de pH-waarde van de huid verhogen en dit de kracht van het product afzwakt. Bij een gevoelige of droge huid adviseren we Liquid Gold wél op te volgen met een serum en/of nachtcrème. Laat Liquid Gold dan tenminste 15 minuten intrekken voordat de crème wordt aangebracht. Gebruik dit product niet in combinatie met een schuimvormende cleanser ; deze tast de pH-waarde van de huid aan en dat wordt afgeraden in combinatie met fruitzuren. Daarom zijn al de Alpha-H cleansers vrij van schuimvormende ingrediënten.