VITAMIN A SERUM 25 ML.  56,95

VITAMIN A SERUM 0.5% retinol, squalaan, tomaat extract, teunisbloem olie pH 4.0 – 4.5

Een krachtig, antioxidantrijk, huidvernieuwend (avond)serum op basis van 0.5% retinol. Retinol werkt exfoliërend, hydraterend, het stimuleert de celdeling en aanmaak van collageen, helpt DNA-schade voorkomen, vermindert grove poriën, remt de talgproductie, bevordert de doorbloeding (frissere teint) en vervaagt pigmentvlekjes en oneffenheden. Perfect voor aanpak van acne, littekens, pigmentatie en (vroegtijdige) veroudering.

Om de dag ‘s avonds gebruiken. Laat 10 minuten intrekken alvorens een nachtcrème aan te brengen. Als de huid gewenning heeft opgebouwd, kan het gebruik langzaamaan worden uitgebouwd naar dagelijks gebruik in de avond. Op de andere avonden kan Liquid Gold gebruikt worden (afhankelijk van huidtype/gewenning/gevoeligheid).

VITAMIN B SERUM 25 ML.  56,95

VITAMIN B SERUM 5% vitamine B3 (niacinamide), 1% vitamine B5 (panthenol), peptiden, ferulic acid pH 5.2 – 5.6

Voorziet de huid van een enorme dosis vocht, biedt optimale bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpt tegelijkertijd een sterke, gezonde huidbarrière opbouwen en behouden. Het Vitamin B Serum helpt het dagelijkse vochtverlies compenseren en een intern vochtreservoir opbouwen waar de huid uit kan putten op latere momenten. Ideaal dus bij een huid die al langere tijd kampt met een vochttekort. Aangezien vochttekort op lange termijn kan leiden tot een verstoorde talgproductie, gevoelige huid en/of vroegtijdige rimpels, helpt het ook dit effectief aanpakken of voorkomen. De flinke dosis antioxidanten zorgt voor aanvullende bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf terwijl vitamine B3 en ferulic acid bekend staan om hun effectieve aanpak van pigmentatie en een egalere teint.

Breng 3-4 druppels aan op de gereinigde huid en laat 1 minuut intrekken alvorens moisturizer aan te brengen. Geschikt voor ochtend en/of avond.

VITAMIN C SERUM 25 ML.  56,95

VITAMIN C SERUM 10% ethyl ascorbic acid, druivenpitolie, hyaluronzuur pH 4.0 – 4.5

Vitamin C Serum stimuleert de vorming van collageen, vervaagt bestaande pigmentvlekjes en remt de vorming van nieuwe verkleuringen. Klinisch onderzoek toont aan dat het de huid bij langdurig gebruik egaliseert en verstevigt en het hoge antioxidantgehalte zorgt voor extra bescherming tegen UV-schade. Het helpt acne verminderen, geeft de huidcellen energie en helpt een vale teint aanpakken en voorkomen. Dit serum bevat 10% vitamine C in de vorm van ethyl ascorbic acid en is aangevuld met hyaluronzuur, druivenpit- en zoethout extract voor extra hydratatie, antioxidanten en verheldering van de teint. Tazman Pepper vermindert roodheid en ontstekingen en maakt dit serum ook geschikt voor een gevoelige huid, acne en rosacea.

Aanbrengen op een gereinigde huid; laat goed intrekken voor dag-/nachtcrème aan te brengen. Ideaal in de zomer als extra zonbescherming onder je SPF.

VITAMIN E SERUM 25 ML.  56,95

VITAMIN E SERUM 1% vitamine E, hyaluronzuur, druivenpit- en macadamia olie pH 4.0 – 4.5

Sterk kalmerend en herstellend serum met 1% vitamine E, 1% ceramide complex, hyaluronzuur, squalaan, druivenpit-, teunisbloem- en macadamia olie. Vitamine E wordt ook wel de EHBO-vitamine genoemd: het werkt sterk kalmerend, versterkt de haarvaatjes (couperose), vermindert roodheid en ontstekingen (rosacea), helpt (acne)littekens sneller en mooier genezen, biedt bescherming tegen vrije radicalen (zon, roken) en het herstelt de huidbarrière, wat een gevoelige huid en allerhande irritaties zoals eczeem helpt herstellen en voorkomen. Aangevuld met o.a. ceramiden, squalaan, hyaluronzuur en voedende oliën is dit hét serum voor aanpak van de vet-/vochtarme, gevoelige, ruwe, schilferige (eczeem)huid en alle andere vormen van huidirritatie en stress. Vitamin E Serum is ook perfect na microdermabrasie, microneedling of operaties om de huid te kalmeren, verzorgen en sneller en mooier helpen genezen.

Ochtend en/of avond aanbrengen op een gereinigde huid; laat goed intrekken voor dag-/nachtcrème aan te brengen.

HYALURONIC 8 SERUM 25 ML.  62,95

HYALURONIC 8 SERUM 8 soorten hoog en laagmoleculair hyaluronzuur, Pollushield en Lumicease
pH 6.5 – 7.0

Dit serum bevat 8 soorten hyaluronzuur (hoog en laagmoleculair gewicht).Hoogmoleculair hyaluronzuur is actief aan het huidoppervlak, waar het zorgt voor een directe vocht boost. Laagmoleculair hyaluronzuur dringt door tot de dieper gelegen huidlagen, waar het een vochtreservoir aanlegt. Dit geeft een ‘plumping’ effect waardoor fijne lijntjes en rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld. Daarnaast beschermen speciale filters de huid tegen veroudering als gevolg van blauw licht (mobiel, computer, laptop, tablet) en luchtvervuiling. Zij veroorzaken, net als de zon, vrije radicalen, collageenafbraak en
pigmentatie. Antioxidanten zorgen voor extra bescherming tegen vrije radicalen. Hyaluronic 8 Serum zorgt voor intense hydratatie, vult fijne lijntjes en kraaienpootjes van binnenuit op, herstelt de elasticiteit en geeft de huid een vollere, stevigere aanblik. De zijdezachte textuur laat geen plakkerig, vettig waasje achter en is een perfecte make-up primer.

Breng ‘s ochtends aan op een gereinigde huid. Goed laten intrekken alvorens op te volgen met SPF dagcrème. Kan eventueel gebruikt worden over het Vitamin C Serum, laat deze eerst touch-dry intrekken. Daarna opvolgen met SPF dagcrème.

ESSENTIAL HYDRATION CONCENTRATE 50 ML.  79,95

ESSENTIAL HYDRATION CONCENTRATE 9 verschillende plant oliën, vitamine ABCD-complex
(pH – in een watervrije formule is de pH niet meetbaar)

Sterk herstellende, helende, hydraterende, verzachtende, voedende en regenererende gezichtsolie. Een mix van 9 verschillende plant oliën en vitamine ABCD-complex voorzien de huid van een enorme dosis vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren. Een combinatie die niet alleen essentieel is voor de droge (vet-/vochtarme) en rijpere huid, maar vooral ook de gevoelige, geïrriteerde huid. De oliën leggen namelijk een beschermend laagje op de huid, verminderen irritatie, roodheid, schilfering en droogte en vullen het vettekort in de huid aan, waardoor zij haar eigen vocht beter vast kan houden en de vet-/vochtbalans (huidbarrière) zich kan gaan herstellen. Met als resultaat een sterk huideigen afweersysteem; een huid die tegen een stootje kan. De antioxidanten zorgen bovendien voor herstel van oxidatieve schade (door o.a. roken, stress, zon, luchtvervuiling, fijnstof).

Ochtend en/of avond 3-4 druppels aanbrengen op de gereinigde huid. Goed laten intrekken alvorens op te volgen met dag-/ nachtcrème

VITAMIN C PASTE 30 ML. 57,95 / 15 ML.  24,95

VITAMIN C PASTE 10% ascorbinezuur, sheabutter (pH – in een watervrije formule is de pH niet meetbaar)

Serum in crème vorm op basis van 10% ascorbinezuur: een uitzonderlijk hoge dosis van de meest effectieve (want huid identieke) vorm van vitamine C. Ascorbinezuur is de enige vorm van vitamine C die van nature in de huid voorkomt; het wordt dus onmiddellijk door de huid herkend en opgenomen. Het hoeft immers niet, zoals andere vormen van vitamine C, eerst door de huid te worden omgezet naar ‘herkenbaar’ ascorbinezuur. Bovendien kunnen producten op basis van ascorbinezuur geen allergische reacties geven: het is immers huid identiek. Nog een pluspunt: ascorbinezuur is de meest stabiele vorm van vitamine C. Normaliter verliezen vitamines hun werking bij blootstelling aan licht, lucht of water. Ascorbinezuur niet. Het is de enige soort vitamine C die volledig stabiel en intact blijft zolang het niet in contact komt met water. Door ascorbinezuur in een watervrije crème te verwerken ontstaat een product dat 100% stabiel, werkzaam en effectief is, van het eerste tot het laatste gebruik. De vitamine C komt pas vrij bij contact met het in de huid aanwezige vocht.

Vitamine C stimuleert de vorming van collageen, vervaagt bestaande pigmentvlekjes en remt de vorming van nieuwe verkleuringen. Klinisch onderzoek toont aan dat het de huid bij langdurig gebruik egaliseert en verstevigt en het hoge antioxidantgehalte zorgt voor extra bescherming tegen UV-schade. Het helpt acne verminderen, geeft de huidcellen energie en helpt een vale teint aanpakken en voorkomen.

Breng ochtend en/0f avond in een dun (!) laagje aan op de droge, gereinigde huid. Goed laten intrekken en opvolgen met dag-/nachtcrème. Lichte roodheid en/of tinteling kan voorkomen, dit is normaal en verdwijnt naarmate de huid aan het product gewend is. Het gebruik eventueel opbouwen (om de dag i.p.v. dagelijks) of start met het Vitamin C Serum. Indien de huid heftig lijkt te reageren, onthoud dan dat er nimmer sprake kan zijn van een allergische reactie op het ascorbinezuur, het is immers huid identiek.

GOED OM TE WETEN: de optimale absorptie van ascorbinezuur door de huid vindt plaats bij een dosering van 20%. Hogere doseringen hebben weinig nut en kunnen de huid irriteren. De meeste mensen verdragen een concentratie tussen de 10-15% zonder problemen. Het kan nodig zijn eerst gewenning op te bouwen met Vitamin C Serum alvorens over te stappen op Vitamin C Paste.

LIQUID GOLD MIDNIGHT REBOOT SERUM 50 ML.  84,95

LIQUID GOLD MIDNIGHT REBOOT SERUM 14% glycolzuur, 1% granactive retinoide, Q10, ferulic acid, tetra peptiden pH 4.0

Intensief anti-age serum voor de pre-/post menopauzale huid op basis van  1% granactive retinoïde (een bioactieve vorm van vitamine A) en 14% glycolzuur, aangevuld met krachtige antioxidanten in de vorm van co-enzym Q10 en ferulic acid en een peptide (palmitoyl tripeptide-5) voor een flinke collageenboost. Dit serum stimuleert de celvernieuwing, egaliseert de teint en verstevigt de huid voor minder zichtbare lijntjes en rimpeltjes in één eenvoudige stap, zonder de irritatie die gepaard gaat met tretinoïne.

Uitsluitend ‘s avonds gebruiken op een gereinigde huid. Voor optimaal resultaat opvolgen met Liquid Gold 24 Hour Moisture Repair Cream. Tinteling en roodheid kunnen voorkomen, maar trekken snel weg. Kan om de avond afgewisseld worden met Liquid Gold.