Professionele huidverbetering

met Alpha-H

Elk treatment is inclusief een korte manuele huidanalyse, een dubbele reiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren wenkbrauwen, serum, massage van gelaat /schouders/decolleté, crème-masker, korte handmassage en sluit af met oog- & gelaatscrème.

Voor het eerste Alpha-H Treatment doe ik een uitgebreide intake. Deze bestaat uit een vragenlijst die we samen invullen en een analyse met de Visioscope van Courage + Khazaka. Met deze huidcamera met parallel en cross gepolariseerd licht kunnen we de huid onderzoeken op bijvoorbeeld pigmentvlekken, rimpels, de mate van droogte (vochttekort) en sebum/vet afgifte. Deze analyse bied ik je eenmaal per jaar gratis aan, je kan hem uiteraard ook vaker boeken.

Het verschil in de verschillende treatments zit hem in de werkstoffen die ik ga toepassen, aangepast aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Bij deze behandeling maak ik gebruik  van basiswerkstoffen aangepast op de huidbehoefte. Er worden geen fruitzuren ingezet.

€ 61,50

In deze behandeling werk ik met  actievere werkstoffen waaronder zuren. Ook is er een keuze tot bindweefselmassage.

€ 71,50

Bij het Gold Treatment zijn de werkstoffen wat zwaarder. Ik gebruik bijvoorbeeld de Liquid Gold Producten, deze hebben onder andere een hoog gehalte Glycolzuur en een lage pH waarde. Ook kun je kiezen voor een Fruitzuurpeeling. Deze is alleen te boeken van september tot en met maart

€ 81,50

Als je het Gold Treatment al hebt ervaren en je nog wat meer wilt kun je kiezen voor het Platinum Treatment. Hier werk ik met zwaardere Fruitzuurpeelings. Deze zijn alleen te boeken van september tot en met maart.

€ 104,50

Maak een afspraak