Beauty & More

Welkom bij Beauty & More, instituut voor huidverbetering.
Mijn naam is Sandra Rijntjes, geboren in Utrecht in 1973, in 2000 getrouwd met Marco en moeder van Yannick (2003) en Kaylinn (2006).

In december 2009 zijn wij met het hele gezin vanuit Nederland geëmigreerd naar België. Dit was een hele nieuwe start voor ons en voor mij helemaal. Na jarenlang te hebben gedroomd heb ik besloten om mijn droom waar te maken en ben ik de opleiding tot All-Round Schoonheidsspecialiste gaan volgen. Iets wat ik met 16 jaar eigenlijk al wilde gaan doen maar door omstandigheden er maar niet van kwam. Mijn passie ligt in het verzorgen en verwennen van de huid van mijn klanten. We gaan samen aan het werk om jouw huid te doen stralen! Ik zie het nog steeds niet als werk en beleef er veel plezier aan.

Vanaf oktober 2011 is in Bocholt mijn schoonheidsinstituut Beauty & More geopend. Hier kun je terecht voor diverse behandelingen en producten om je huid optimaal te verzorgen. Ik vind dat iedereen recht heeft op persoonlijk advies en huidverbeterende behandelingen en dit in een ontspannen setting met veel tijd en aandacht voor elke klant.

Ik werk in de salon onder andere met de producten van Alpha-H. De verschillende Alpha-H Treatments en de thuisproducten zullen je huid echt een flinke boost geven.

Je bent nooit klaar met leren dus ik blijf me verdiepen in nieuwe technieken en opleidingen en zal nog regelmatig een dagje training gaan doen. Zo blijf ik op de hoogte van de innovaties op het gebied van skincare.

Hieronder kun je een kijkje nemen in mijn instituut. Wil je het eens in het echt zien maak dan een afspraak via de afspraakknop die je onderaan elke pagina vindt. Je bent welkom in mijn stoel om al je vragen te stellen op het gebied van huidverzorging en verbetering. Graag zal ik je vertellen hoe we dit samen kunnen aanpakken met de hulp van Alpha-H producten. Tot snel!