Nieuwsbrief

De salon is vanaf 16 maart gesloten vanwege de Corona crisis. Aangezien de overheid de sluitingsperiode verlengd heeft kan ik tot 19 april nog geen afspraken plannen. Mocht je producten nodig hebben neem dan even contact met me op.Via de Facebook en Instagram pagina kun je op de hoogte blijven van wat er verder gebeurd. Ik hoop jullie allemaal snel weer in goede gezondheid te zien !

We zitten in de lente en de zon begint zich te laten zien. Heerlijk natuurlijk die eerste zonnestralen ! Maar denk er wel aan dat die al krachtig kunnen zijn, bescherm dus je huid goed. De Clephar Sun producten zijn hier uitermate geschikt voor.  Met  UVA Ultra dus een krachtige bescherming tegen huidveroudering en uiteraard ook een UVB factor naar keuze. Ik vertel je er graag meer over, je mag me altijd bellen, mailen of appen. En om je wat tegemoet te komen in deze onzekere tijden heb ik een leuke actie bedacht voor de Sun producten. Deze zijn nu allemaal met 20% korting aan te schaffen!  Deze actie geldt zolang de salon gesloten moet blijven en is niet te combineren met de spaarkaart korting.

 

Vergeet momenteel ook je handen niet. Deze hebben veel te verduren met al dat handen wassen en ontsmetten. De Clephar Handcare is nu een heel fijn product, 1 tot 2 maal per dag is voldoende om zachte handen te behouden. Een tube crème van 75 ml. is aan te schaffen voor € 14,95.

 

 

 

Verder heb ik niet veel nieuws momenteel. De Beauty Beurs in Utrecht die begin april zou zijn is uitgesteld naar september en het Clephar Skin Event is ook tot nader order afgezegd. Helaas maar begrijpelijk ! Ik ben momenteel wel achter de schermen druk bezig met de salon. Ik volg diverse webinars en online workshops om zo toch bezig te blijven met de beautywereld.

 

Mochten jullie vragen hebben over huidverzorging of de producten neem dan even contact op. Producten zullen nu kosteloos thuis bezorgd worden. En een tip, cadeaubonnen zijn ook te bestellen. Misschien leuk om cadeau te doen aan iemand in deze tijden en je helpt er mij ook mee ! 😉

Misschien volg je me al op Facebook of Instagram. Het zal je misschien zijn opgevallen dat er niet langer dezelfde berichten op staan. Het loont dus om beide te volgen ! Zo mis je niets van Beauty & More.

Er wordt al veel gebruik gemaakt van het betalen met de Payconiq by Bancontact app maar niet iedereen is op de hoogte van het gemak van deze app. Je downloadt eenmalig de Bancontact app op GSM of tablet en neemt deze mee naar je afspraak. Tegenwoordig hebben veel banken de optie “mobiel betalen” ook al in de eigen bankieren app staan, check dit dus eerst. Met de app kun je gemakkelijk betalen, contant geld is dan niet meer nodig. Voor meer info verwijs ik je naar deze website.

Het is ook mogelijk om deze nieuwsbrief per mail te ontvangen. Stuur dan even een mail naar sandra@beautyanmdore.be en je krijg hem elk kwartaal in de mailbox !

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen mag je me altijd mailen of bellen. Tot snel in de salon !