Nieuwsbrief

Vanaf heden zijn er twee nieuwe creams in de salon te koop. Het gaat hier om vervanging van de MLV Softening Cream. De eerste is de DermaXpert Couperose Cream. Couperose is een veel voorkomend huidprobleem, het betreft een verwijding van zichtbare bloedvaatjes vooral op wangen en neus. De bloedvaatjes zijn meestal te vinden op de wangen en neus. De DermaXpert Anti-Couperose Cream bevat ingrediënten die de couperose zichtbaar verminderen. Ook mooi in combinatie met de Collageen Softening Treatment in de salon.

 

Bij een lichte roodheid op de wangen kun je ook kiezen voor de Calming Cream. Deze Cream hydrateert en kalmeert de huid. De barrièrefunctie wordt hersteld en de huid beschermd. Uiteraard heeft ook deze cream een SPF-factor. Dit is ook een ideale instapcream voor de huid die iets meer wil dan de basis.

 

 

 

Ook heb ik een nieuwe behandeling in het assortiment. Het Alpha Firming Treatment is een facial met snel en intensief resultaat!
De focus ligt op het verstevigen van de huid. Het creëert een instant flow⁣, verbetert de vochtbalans en vermindert oppervlakkige fijne lijntjes. Normaal € 87,50 maar nu met een introductiekorting van € 7,50 in januari en februari .

Misschien volg je me al op Facebook of Instagram. Het zal je misschien zijn opgevallen dat er niet langer dezelfde berichten op staan. Het loont dus om beide te volgen ! Zo mis je niets van Beauty & More.

Er wordt al veel gebruik gemaakt van het betalen met de Payconiq by Bancontact app maar niet iedereen is op de hoogte van het gemak van deze app. Je downloadt eenmalig de Bancontact app op GSM of tablet en neemt deze mee naar je afspraak. Tegenwoordig hebben veel banken de optie “mobiel betalen” ook al in de eigen bankieren app staan, check dit dus eerst. Met de app kun je gemakkelijk betalen, contant geld is dan niet meer nodig. Voor meer info verwijs ik je naar deze website.

Het is ook mogelijk om deze nieuwsbrief per mail te ontvangen. Stuur dan even een mail naar sandra@beautyanmdore.be en je krijg hem elk kwartaal in de mailbox !

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen mag je me altijd mailen of bellen. Tot snel in de salon !