CLEAR SKIN BLEMISH CONTROL MASK 100 ML.  36,95

CLEAR SKIN BLEMISH CONTROL MASK met witte en groene klei, tea tree, macadamia en jojoba olie, olive leaf extract. pH 6.8 – 7.8 

Een diepreinigend en porie verfijnend masker met witte klei. Trekt onzuiverheden naar het huidoppervlak en absorbeert talg zonder de huid uit te drogen. De natuurlijke antiseptische eigenschappen van tea tree, eucalyptus en aloë vera helpen om ontstekingen te verminderen en de huid te kalmeren. Macadamia en jojoba olie versoepelen en verzachten de huid.

Breng een dun laagje aan op een schone huid (gezicht, hals en/of decolleté). Laat 10 min. intrekken of totdat het masker volledig is ingedroogd. Masseer de huid met natte vingertoppen om het masker te verweken en verwijder met een warme, vochtige kompres/handdoek.

BALANCING & PORE REFINING MASK 100 ML.  36,95

BALANCING AND PORE REFINING MASK met vitamine A, aloë vera, witte klei, jojoba- en macadamia olie pH 7.0 – 7.8.

Ontgiftend kleimasker dat onzuiverheden naar de oppervlakte trekt en absorbeert zonder de huid te strippen of uit te drogen. Lavendel werkt antibacterieel, witte klei porie-reinigend, zinkoxide helend en herstellend en vitamine A verbetert teint en textuur, regenereert en repareert beschadigde cellen en werkt sterk acneremmend.

Wekelijks dun laagje aanbrengen op gezicht, hals en/of decolleté. 10 minuten laten intrekken of tot het masker volledig is ingedroogd. Verwijderen met warm water.

!!! Niet te gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding of aspirineallergie !!!