Ook ik zat vrijdag voor de tv. Hoorde dat de winkels dinsdag weer open mochten en dacht mooi dan volgen wij op 14 december. Maar helaas, de contactberoepen werden niet eens genoemd…..
Zoals het er nu naar uitziet gaan we met de horeca mee wat betekent pas open op 1 februari, evaluatie op 14 januari.
Er wordt nog druk gewerkt door onder andere de Belgische Beauty Federatie om dit toch te vervroegen maar ben bang dat ik jullie dit jaar niet meer in de salon mag ontvangen.
En dat terwijl de cijfers aantonen dat wij het goed doen, weinig tot geen besmettingen via de beauty wereld. Werken 1 op 1, ontsmetten alles tot aan de deurknop toe, luchten tussen klanten en ga zo maar door. Maar ja, de regering heeft besloten. 😪
Ik mis het werken, ik wil jullie zo graag allemaal kennis laten maken met Alpha-H en de nieuwe behandelstoel. Maar ik mis ook jullie, mijn trouwe klanten. De gezellige babbel, het is maar stil in de salon. Mocht je producten nodig hebben of een leuk cadeau zoeken voor de feestdagen denk aan mij. Ik help je graag, kan je ook op afstand een productadvies geven. Lang leve videobellen 😉. En wil je in februari de eerste zijn kun je nu al een afspraak inplannen in de online agenda.
Tot slot wens ik je nog een fijne dag vandaag. Blijf gezond en blijf genieten van de kleine dingen die je doet. Ik hoop tot snel! 😘