ABSOLUTE EYE COMPLEX 15 ML.  42,95

ABSOLUTE EYE COMPLEX met 1% niacinamide, hibiscus en peptiden pH 5.3 – 5.5

Hydraterend, ontgiftend en liftend oogserum op gelbasis. Mag worden aangebracht op harde delen rondom het oog, en op de oogleden tot aan de wimperrand. Trekt direct in, dus geen kans op uitlopen en tranende of prikkende ogen of uitlopende (oog)make-up. Hierdoor ook ideaal als oogmake-up primer. Pakt donkere kringen, (vocht)wallen, gezwollen oogleden en kraaienpootjes aan. Hibiscus extract helpt huid en donkere verkleuringen oplichten, terwijl hyaluronzuur en tetrapeptiden de huid rond de ogen liften en voller maken.

In de ochtend en/of avond aanbrengen rond ogen en lippen. Mag worden aangebracht op gehele oog. Naar buiten werkend aanbrengen.

LIQUID GOLD FIRMING EYE CREAM 15 ML.  74,95

LIQUID GOLD FIRMING EYE CREAM met peptide, fruitzuur, 1% niacinamide, ferulic acid, waltheria indica en diamantpoeder. pH 5.0 – 5.5

Vierdimensionale aanpak van de oogcontour : anti-rimpel, anti-verslapping, anti-pigmentatie en anti-vermoeidheid. Bevat de nieuwste generatie fruitzuren, 7 huidoplichtende ingrediënten en een geavanceerd viervoudig peptidencomplex. Het resultaat: een stralende, uitgeruste blik en gladde, jonger ogende oogcontour.

In de ochtend en/of avond aanbrengen (op een gereinigde huid) rond de ogen met de cool-touch applicator. Met opwaartse bewegingen lichtjes inmasseren en inkloppen met de vingertoppen, om de doorbloeding en afvoer van vocht en afvalstoffen te stimuleren.

ABSOLUTE LIP PERFECTOR 10 ML. 25,95 (+LIMITED EDITION NUDE BLUSH)

ABSOLUTE LIP PERFECTOR (NUDE BLUSH) met pepermunt, wilde munt, zink, hyaluronzuur en peptiden

De huid van de lippen is erg dun, daardoor verdampt er relatief makkelijk veel vocht door de huid en hebben we snel last van droge lippen. Absolute Lip Perfector is een voedende, hydraterende combinatie van een serum en lippenbalsem in één. Beschermt de lippen tegen vochtverlies, helpt ze zacht en soepel te houden en heeft een ‘plumping’ effect voor vollere lippen. Stimuleert de collageenaanmaak en helpt verticale (rokers)lijntjes minimaliseren, terwijl de huid wordt beschermd tegen externe agressoren (kou, UV). Verkrijgbaar in 2 varianten: Absolute Lip Perfector en Absolute Lip Perfector Nude Blush. Deze laatste is een limited edition, geeft een licht roze glans.

Naar wens/behoefte aanbrengen.