Hallo herfst , dag gezonde zomerse glow . Maar dat is niet nodig ! Je kan met deze mini facial @ home  je “summer glow” ook in “the fall” behouden.

 

STAP 1: REINIGING

De eerste stap is gelijk de belangrijkste : het verwijderen van alle make-up en het vuil dat zich gedurende de dag op je gezicht heeft verzameld. De Alpha-H Balancing Cleanser is hier zeer geschikt voor. Deze milde reiniger zorgt er namelijk meteen voor dat de pH-waarde van je huid weer in balans wordt gebracht waardoor de volgende stappen meer effect hebben.  Reinig je huid twee keer zodat je zeker weet dat alle vuil en make-up verdwenen is en de huid zelf ook schoongemaakt is.

 

STAP 2: EXFOLIËREN

Exfoliëren, peeling, scrubben op welke manier je het ook doet het is belangrijk om de dode huidcellen van je huid te verwijderen. Je huidcellen gaan in zo’n 28 dagen van de onderste huidlaag naar de bovenkant waar ze afsterven en weg moeten. Maar hoe ouder we worden hoe trager dat gaat en kunnen we dus de huid een handje helpen. Blijven de huidcellen liggen wordt de huid dof, vaal en droog dus dat willen we voorkomen. Met de Micro Super Scrub heb je een fijne scrub en peeling ineen. Hij bevat 12% glycolzuur en biologisch afbreekbare deeltje van bamboe. Hij verwijderd de dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en egaliseert en verfrist de teint. Hij is trouwens te gebruiken voor je hele lichaam.

STAP 3: INTENSIEF MASKER & PEELING

Tijd voor de ster van deze facial : het Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask. Je zou het misschien niet verwachten maar deze intensieve masker/peeling combi zorgt voor resultaten die vergelijkbaar zijn met een professionele salonbehandeling. Het bevat maar liefst 15% glycolzuur en 5% melkzuur een uitzonderlijke hoge dosis voor thuisgebruik. Deze zuren zijn in staat om diep in de huid te dringen en zo de celvernieuwing en collageen aanmaak te stimuleren voor een stevigere huid. Gebruik je dit masker voor de eerste keer begin dan met 3 tot 5 minuten. Iedere volgende keer kun je dit wat opbouwen tot maximaal 10 minuten.

STAP 4: SERUM

Na deze intensive work-out kan je huid wel wat liefde gebruiken. Masseer met je vingertoppen een paar druppels Essential Hydration Concentrate zachtjes in. Dit supervoedende serum met de Vitamines ABCDE en plant oliën zorgt voor intensieve hydratatie , bescherming en herstel. LET OP : bij zwangerschap of borstvoeding niet gebruiken omdat het Vitamine A bevat. Gebruik dan het Vitamin B of Vitamin E serum van Alpha-H.

 

STAP 5: HYDRATEREN

De laatste stap is ook niet onbelangrijk! Breng de Essential Hydration Cream aan om het vocht in je huid vast te houden. Een goed gehydrateerde huid ziet er simpelweg vanzelf stralend uit.  Voor de huid rond je ogen kun je de  Absolute Eye Complex gebruiken. Deze is speciaal gemaakt voor de tere huid op en rond je ogen.

 

Meer weten ? Ik help je graag op weg !