Alpha-H’s wereldwijde bestseller Liquid Gold bestaat inmiddels al 25 jaar. Het is in inmiddels zon populair product dat ze er maar liefst twee per minuut verkopen. Je zou bijna denken dat iedereen Liquid Gold kent! Ken je het nog niet dan volgt hier wat meer info.

Liquid Gold is, simpel gezegd, een op glycolzuur gebaseerde exfoliant. Eigenlijk is het een multifunctioneel 4in1 product dat werkt als tonic, serum, moisturiser én exfoliant tegelijker tijd. Een echte alleskunner dus! Het geeft het effect van een overnight facial, meteen de volgende ochtend zie je het resultaat: je huid heeft een meer egale, frisse en heldere uitstraling

Ben jij nog niet helemaal bekend met Liquid Gold en benieuwd wat deze multifunctionele tonic voor jouw huid kan doen? Of wil je er gewoon meer over weten? In de blog Liquid Gold : antwoorden op de meest gestelde vragen op de Alpha-H website geven ze antwoord op de vragen die het meest gesteld worden, niet alleen door nieuwe gebruikers, maar ook door trouwe fans!

Inmiddels is de Liquid Gold collectie met meer producten uitgebreid zoals een moisturiser, handcrème, oogcrème en een masker! Recent is er nog het Midnight Reboot Serum bijgekomen. De Liquid Gold familie blijft groeien dus !

Heb je interesse in de Liquid Gold producten ? Ik vertel je er graag meer over, ben zelf al een tevreden gebruiker. ;-) Ik gebruik nu 3 keer per week ’s avonds de Liquid Gold na de reiniging en elke avond de Liquid Gold 24 Hour Moisture Repair Cream en regelmatig de Liquid Gold Rose Handcream.  Alle producten kunnen in de salon of in de webshop aangekocht worden.