DE SALON IS VANAF 1 MAART WEER GEOPEND.

ONDERSTAANDE MAATREGELEN ZULLEN DAN WEER VAN TOEPASSING ZIJN.

JE KAN ONLINE EEN AFSPRAAK INPLANNEN VIA DE KNOP OP DEZE PAGINA.

#STAYSAFE  #SAMENTEGENCORONA

 

Je bezoek aan de salon zal vanwege de maatregelen iets anders verlopen. Om te beginnen zal ik je bij de deur begroeten met een mondmasker op. Je draagt zelf ook een mondmasker. Ik zal je dan eerst vragen om je handen te ontsmetten. In de salon kan je je jas ophangen aan het haakje. Kleding, accessoires of handtas kan je op de stoel plaatsen. Draag je lang haar vraag ik je om dat bij elkaar te binden voor je bij mij komt. Ik wil je vragen om thuis gebruik te maken van het toilet, zodat je alleen in de salon hoeft te komen en niet in mijn woning.

Ik ga gebruik maken van een CO2 meter dus hoef niet constant ramen en deuren volledig open te zetten. Het kan alleen zijn dat dit toch moet gebeuren tijdens de behandeling als concentratie te hoog wordt. Heb je het wat sneller fris neem dan gerust zelf een (fleece)deken mee zodat je geen kou krijgt. Ben ook bezig met aanschaf en installatie van een airco om ook de kou (en in de zomer de warmte) wat beter tegen te kunnen gaan en nog beter te kunnen ventileren.

Aan de behandeling zelf verandert er uiteraard niets ! Ik zal je alleen geen koffie of thee kunnen aanbieden. Je mag eventueel wel zelf een flesje water meenemen. Na de behandeling pak je zelf je kleding en eventuele sieraden. Mocht je producten willen aanschaffen zal ik deze voor je pakken.

De Golden Rose Make-up kan momenteel niet getest worden dat zal je begrijpen. Ik vraag je dan om nogmaals je handen te ontsmetten. Aan de balie zal ik daarna een nieuwe afspraak met je maken en de betaling regelen. Ik wil je verzoeken om gebruik te maken van de Payconiq Bancontact app voor mobiel betalen. (Staat vaak ook in je eigen bank-app). Een ander optie is betalen via bancontact met de bankpas. Daarna zit de afspraak voor jou erop en zal je de salon weer verlaten. En dan zal ik in de salon aan de gang gaan.

Alle handdoeken zullen gewassen worden, alle gebruikte flacons en de behandelstoel en andere meubels zullen ontsmet worden. De kamer wordt vervolgens gelucht. Alle afval wordt in gesloten zak afgevoerd. En dan mag de volgende klant weer binnen !

Zoals altijd werk ik alleen op afspraak. Wil je langskomen om producten aan te schaffen plan dan je afspraak online in of bel me even.