Nieuwsbrief

Veel producten van RJ Make-up gaan in de opruiming dus de korting kan daar oplopen tot 50%. Wil je dus graag wat nieuwe make-up voor de feestdagen is het nu de tijd om in te slaan !

 

Ik vertel je in de salon ook graag wat meer over de behandelingen en producten van RefectoCil. Deze leverancier heeft alles op het gebied van brow- & lashstyling. De behandelingen zijn het verven van wenkbrauwen en / of wimpers en de Lash Curl. Met deze laatste geef je je wimpers een mooie update die tot 6 welen lang blijft.

 

 

De herfst is nu echt begonnen. Tijd om je huid weer wat te verwennen ! Kan hij na de zomer wel wat voeding en bescherming gebruiken ? Kies dan nu voor het A.C.E. Treatment ! Dit is een vitaliserende behandeling voor iedereen met beginnende verouderingsverschijnselen. Vitamine A stimuleert de celvernieuwing, vitamine C herstelt de huid en vitamine E (Ronacare) biedt bescherming tegen toxische invloeden van buitenaf. Boek hem nu,de prijs is € 69,00.

Vanaf 15 oktober ga ik werken met een nieuw intakeformulier. Deze is nog wat uitgebreider dan de vorige. Hiermee hoop ik jullie nog beter kunnen adviseren ! De volgende keer in de salon loop ik hem graag samen met je door.

Misschien volg je me al op Facebook of Instagram. Het zal je misschien zijn opgevallen dat er niet langer dezelfde berichten op staan. Het loont dus om beide te volgen ! Zo mis je niets van Beauty & More.

Er wordt al veel gebruik gemaakt van het betalen met de Payconiq by Bancontact app maar niet iedereen is op de hoogte van het gemak van deze app. Je downloadt eenmalig de Bancontact app op GSM of tablet en neemt deze mee naar je afspraak. Tegenwoordig hebben veel banken de optie “mobiel betalen” ook al in de eigen bankieren app staan, check dit dus eerst. Met de app kun je gemakkelijk betalen, contant geld is dan niet meer nodig. Voor meer info verwijs ik je naar deze website.

Het is ook mogelijk om deze nieuwsbrief per mail te ontvangen. Stuur dan even een mail naar sandra@beautyanmdore.be en je krijg hem elk kwartaal in de mailbox !

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen mag je me altijd mailen of bellen. Tot snel in de salon !