Behandelingen

De Clephar facials zijn inclusief een huidanalyse, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, serum, een massage van gezicht, hals en decolleté, een masker aangepast aan de behoefte van uw huid, korte handmassage en ter afsluiting een lotion en gelaatscrème.

Clephar Pure Cleansing 51,00 €
Diepreinigende facial met gezuiverde klei voor de gemengde en onzuivere huid. Met Allantoïne en Titaandioxide.

Clephar Pure Hydra 51,00 €
Hydraterende en verzachtende facial voor de gevoelige huid. Met Bio-Hyaluron, Vitamine-E, Ceramides, Allantoïne.

Clephar Pure Comfort 51,00 €
Voedende facial voor de droge en zeer droge huid. Met onder andere Avocado-olie, Jojoba-olie, Fucogel.

Clephar Pure Regenerate 51,00 €
Regenererende facial met als doel een duurzaam herstel van de diepere huidlagen. Met Aloe Vera, Avocado, Jojoba, Bisabolol, Vitamine E en Fucogel.

Oil Control Acné 51,00 €
Zuiverende, ontstekingswerende en verzachtende werking. Voor de vette en onreine probleemhuid. Werkstoffen zijn onder andere Glycolzuur, Melkzuur en Salicylzuur.

Lotus Aroma Treatment 56,00 €
Hydraterende, verzachtende en regenerende facial met een heerlijk wellness gevoel. Voor elk huidtype geschikt, met een heerlijke Lotus geur.

Essential Clinical Skin 61,00 €
Huidherstellende facial voor de meest gevoelige en allergische huidtypes. Producten zijn onder andere zonder Parfum of Kleurstoffen.

AHA Glycolic 61,00 €
Facial voor een doffe, vermoeide huid. De huid wordt frisser, zachter en meer egaal. Het Clephar huidvernieuwingscomplex (AHA’s-fruitzuren en gestabiliseerde Vitamine C) stimuleert de energievoorziening van de huid, aangevuld met de sterk hydraterende werking van Hyaluron en de celvernieuwende kracht van microcollageen peptiden.

Sun Age Control Treatment & Sun Repair Treatment 61,00 €
Twee exclusieve behandelingen tegen huidbeschadigingen door de zon. Sun Age Control versterkt je huid, brengt haar in topconditie en stimuleert het bruiningsproces op een veilige manier. Sun Repair kalmeert, herstelt en hydrateert je door de zon geirriteerde huid en zorgt dat je bruine teint langer behouden blijft.

A.C.E. Intensive Pure A Treatment 61,00 €
Intensief herstellende, voedende anti-aging facial voorzien van stabiele, zuivere Retinol.De vitamines A, C en E en het Detox complex zorgen voor celvernieuwing en beschermen de huid tegen toxische stoffen en invloeden van buitenaf. De huid wordt weer fris en vitaal en ziet er jonger uit.

 

Anti Pollution Treatment 62,50 €
Pollution (vervuiling) is naast UV straling de grootste extrene huidverouderaar. Clephar ontwikkelde deze speciale behandeling. Hij  frist de huid op, bouwt de huidbescherming tegen pollu-aging op, beschermt tegen irritaties, vermindert roodheden, versterkt de barrièrefunctie van de huid en verhindert schade door pollutie.

Hydra Power Lift & Hydra Power Fresh 71,00 €
Intensieve hydratatie en versteviging met een zichtbaar liftend effect. Met onder andere aminozuren en bio hyaluron, mangaan, magnesium, koper en zink. Bij de Hydra Fresh werken we met het Collagen Vliesmasker, heerlijk verfrissend!

Collagen Anti-Aging & Collagen Softening 71,00 €
Verhoogt de vochtigheidsgraad, verbetert de spankracht en elasticiteit van de huid. De Softening versie gaat de couperose (rode adertjes) tegen. Met heerlijk verfissend Collagen Vliesmasker.

Crystal-X Treatment 121,00 € losse behandeling of 3 behandelingen in kuur binnen 6 weken 325,00 €
De manuele microdermabrasie van Clephar.Onmiddellijk resultaat, licht de huid op. Verminderd pigmentproblemen, ouderdomsvlekken en littekens. Geschikt voor alle huidtypes. Facial bestaat uit 3 soorten peelings die uw huid gaan verjongen.

Clephar Scientific Solutions 16,00 €
Extreem hoog gedoseerde serums met direct en verbluffend resultaat. Hoogste dosis ooit toegepast. Keuze uit Hydra Science, AHA+ Science, Anti-Aging Science of Elasto-Volume. Kan tijdens elke facial ingezet worden als extra boost.

Clephar Hand Treatment 19,95 €
Uw handen verraden maar al te vaak uw leeftijd…Verzorg ze goed. Deze intensieve verzorging van de handen kunt u bij elke facial bij boeken. Het bestaat onder andere uit een peeling en vlies-handmasker.