Acties

Na een mooie zomer is het nu toch echt Herfst aan het worden. Al steeds vroeger donker ’s avonds, de kaarsjes en de open haard gaan weer aan. Maar ook de tijd om weer wat aan je huid te gaan doen !

Na de zomer hebben de meeste huiden wel behoeft aan wat extra hydratatie. En laat Clephar daar nu de juiste thuisproducten en behandelingen voor hebben ! Kom eens langs en we kijken samen wat voor jouw huid de ideale mix is.

Ik denk dat je wel hebt genoten van de zomer maar het kan zijn dat de zon je ook een aantal storende pigmentvlekken heeft bezorgd.. Hoe sneller je dit aanpakt hoe beter het resultaat! Clephar heeft met de ß-White collectie bestaande uit intensieve behandelingen en thuisproducten de producten om dit probleem met resultaat aan te pakken. Vanaf 20 oktober zijn de producten te koop bij Beauty & More en kun je het ß-White Treatment boeken voor € 62,50.

In september heb ik de Beauty Trade Beurs in Utrecht bezocht. En wat nieuwe producten voor de salon gekocht ! Ik werk vanaf nu met de Starpil Wax om op een nog zachtere manier de haren van bovenlip of andere gevoelige plekken te verwijderen.  Het assortiment van Refectocil heb ik uitgebreid, dus nog meer mogelijkheden om de perfecte wenkbrauw te krijgen door middel van verf en Cold-Wax en om je wimpers te verven. Ik laat het je graag zien als je in de stoel bij me ligt. Nieuw in de salon zijn de Ice Color Nagellakjes van Golden Rose. In verschillende kleuren zijn deze leuke flesjes te koop voor slechts € 2,50. Bekijk de collectie eens in de salon!

28 September heb ik bij de Premium Beauty Group, mijn verdeler van Clephar, de Clephar Kennismeting gedaan. En ik kan doorgeven dat ik weer een jaar de titel Clephar Certified Skin Professional mag voeren ! Maar omdat we altijd kunnen bijleren zal ik deze maand ook nog een dag op training gaan. Ik ga de training “De Oncologiepatient en Clephar” volgen. Ook is er deze maand weer het Premium Skin Conference Fall waar ik alle nieuwtjes voor het 2019 van Clephar en RJ Make-up ga horen. En ik heb al begrepen dat er vanaf januari het een en ander gaat veranderen op het gebied van behandelingen dus ik ben benieuwd ! Wordt vervolgd…

De laatste Clephar Travel Kit is nu met 40% korting aan te schaffen. (op=op) Alleen nog te verkrijgen in de A.C.E. variant met  Gentle Cleansing Milk, Soothing Lotion (beide 50 ml) en ACE Cream (25 ml) van  € 45,95 nu 27,50

Ook zijn er nog een aantal andere Clephar producten met 40% korting aan te schaffen. OP=OP, kom eens kijken of er iets voor je tussenzit !

Wil je een afspraak maken of heb je nog producten nodig kun je het best even mailen of bellen.

Geen contant geld in huis ? Betaal dan met de Bancontact app !! Je download thuis eenmalig deze app op je gsm of tablet en neemt deze mee naar je afspraak. Na afloop betaal je binnen een paar seconden bij Beauty & More je behandeling. Kijk voor meer info eens op de website.