Acties

Om te beginnen wil ik je al het beste wensen voor 2019. Dat het een jaar vol geluk, liefde, vreugde en gezondheid mag worden voor jou en je familie.

Een nieuw jaar brengt ook wat verandering met zich mee. Na vorig jaar gelijk te zijn gebleven zijn de producten en behandelingen nu wat in prijs verhoogd. Op deze website vind je de nieuwe prijslijst hier .De papieren versie kun je in de salon ophalen.

Er gaat het een en ander wijzigen op het gebied van de facials. De Clephar Pure behandelingen gaan verdwijnen. Er komen uiteraard weer mooie behandelingen voor terug, behandelingen die nog meer staan voor de huidverbetering waar we toch voor willen gaan. Op de prijslijst zie je nu ook dat de facials zijn ingedeeld op “probleem”, zodat je zelf kan kijken waar je aan wil werken. De facials lopen op in level, uiteraard geeft een hoger level nog meer resultaat.

Nieuw op de lijst zijn de verschillende Oil Control facials, MLV Hydra Lift Phase 1, Anti-Pollution, Derma+ en de Influxions Platinum facial. Je vindt al wat info op de lijst en ik vertel je er graag meer over in de salon.

 

En nog goede voornemens gemaakt ? En op het gebied van huidverzorging, al over nagedacht ?? Wat betreft de huid is reinigen het allerbelangrijkst. Dus reinig je al, prima! Zo niet start daar dan mee in 2019. Het is het behoud van je huid en jong blijven willen we toch allemaal. 😉 Clephar heeft diverse producten voor het reinigen van je huid, van een milk tot een luxe mousse of een zachte olie of een snelle miccelar cleanser. Ik kijk graag met je mee wat jouw ideale product is !

Wil je een afspraak maken of heb je nog producten nodig kun je het best even mailen of bellen.

Geen contant geld in huis ? Betaal dan met de Bancontact app !! Je download thuis eenmalig deze app op je gsm of tablet en neemt deze mee naar je afspraak. Na afloop betaal je binnen een paar seconden bij Beauty & More je behandeling. Kijk voor meer info eens op de website.