Acties

April is weer daar, we gaan nu echt de lente in ! Het zonnetje laat zich al wat vaker zien en de huid kan nu wat extra aandacht gebruiken. Denk aan je zonbescherming, ook als is het nog niet zo warm, de UVA en UVB stralen doen al flink hun best. De Clephar Sun collectie is weer aangevuld dus kom gerust eens langs en ik vertel je alle voordelen van dit geweldige product !

Het is ook weer tijd voor het Sun Age Control Treatment. Deze behandeling bereidt je huid voor op de zon, hij versterkt je huid, brengt haar in topconditie en stimuleert het bruiningsproces op een veilige manier. De heerlijk geurende massageolie brengt u al vast in vakantiestemming! Het beste is om deze behandeling twee of 3 keer voor uw (zon)vakantie te boeken.  € 64,00

Zaterdag 6 april ga ik naar het Premium Skin Conference van Premium Beauty Group. Dit zal plaatsvinden in Artis in Amsterdam. We zullen daar de nieuwtjes horen op het gebied van Clephar en RJ make-up. En het is reden tot een klein feestje want Clephar bestaat 30 jaar dit jaar. Wat begonnen is met een paar producten is uitgegroeid tot een huidverbeterend merk met voor elke huid de juiste producten. 8 april ga ik naar de Beauty Trade Special Beurs in Utrecht om eens te kijken wat er voor nieuws op de beautymarkt is. Hou de Facebook en Instagram in de gaten om al het nieuws te volgen !

 

 

Er wordt al veel gebruik gemaakt van het betalen met de Payconiq by Bancontact app maar niet iedereen is op de hoogte van het gemak van deze app. Je downloadt eenmalig de Bancontact app op GSM of tablet en neemt deze mee naar je afspraak. Tegenwoordig hebben veel banken de optie “mobiel betalen” ook al in de eigen bankieren app staan, check dit dus eerst. Met de app kun je gemakkelijk betalen, contant geld is dan niet meer nodig. Voor meer info verwijs ik je naar deze website.

 

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen mag je me altijd mailen of bellen. Tot snel in de salon !