Acties

Is your skin summer proof ?? Bereid je huid nu voor op de zon met de speciale facials en (zonne)producten van Clephar.

Als je je huid mooi schoon, verzorgd, gehydrateerd en strak wilt houden moet je er vaak wel wat voor doen. Helaas is niet iedereen geboren met de ideale combinatie van genen en komt er wat werk bij kijken. Het allerbelangrijkst in je beautyritueel is de reiniging ! Je kunt nog zo’n goede cream of serum gebruiken, als je huid niet juist gereinigd is gaat die zijn werk niet goed kunnen doen.

Bij Clephar Dermatocosmetica hebben we diverse producten om je huid te reinigen. Voor elk huidtype wat wils, of je nu wilt gaan voor een milk, mousse of oil. Kom eens langs en we kijken samen wat voor jouw huid de ideale reiniger is !

Wil je nog wat meer doen, dan kun je thuis een peeling of masker gebruiken.

Maak je huid zon-klaar met het Sun Age Control Treatment. Deze behandeling kun je het best twee of drie keer doen voor je (zon)vakantie. Hij versterkt je huid, brengt ze in topconditie en stimuleert het bruiningsproces op een veilige manier. Een heerlijke behandeling die door de geur je al in een vakantiestemming brengt ! Deze behandeling kun je boeken voor 61,00€.

In april heb ik een dag training gevolgd bij de Premium Beauty Group. Daarna zal ik je nog meer kunnen vertellen over UV-Protection en Polu-Aging en wat je eraan kan doen. Want huidveroudering willen we het liefst tegengaan.

De belangrijkste externe oorzaak van veroudering is als eerste UV-stralen dus de zon. Daar kunnen we onze huid tegen beschermen met de Sun Producten van Clephar die onder andere een zeer goede UV-A dekking hebben.

De tweede oorzaak is de pollutie (vervuiling) van de lucht. En daar heeft Clephar nu ook een behandeling voor ontwikkelt. Vanaf mei kun je het Anti-Pollution Treatment boeken voor 62,50€. Deze behandeling frist de huid op, bouwt de huidbescherming tegen pollu-aging op, beschermt tegen irritaties, vermindert roodheden, versterkt de barrièrefunctie van de huid en verhindert schade door pollutie.

Wil je een afspraak maken of heb je nog producten nodig kun je het best even mailen of bellen.

Geen contant geld in huis ? Betaal dan met de Bancontact app !! Je download thuis eenmalig deze app op je gsm of tablet en neemt deze mee naar je afspraak. Na afloop betaal je binnen een paar seconden bij Beauty & More je behandeling. Kijk voor meer info eens op de website.