Acties

We zitten alweer in de laatste twee maanden van 2017. En natuurlijk sluiten we het jaar af met een leuke actie. Op alle Clephar Dermatocosmetica 24-uurs crèmes ontvangt u nu 10% korting ! Kom langs in de salon en dan kijken we samen welke crème het meest geschikt is voor uw huid.

Met het oog op de feestdagen is er de volgende aanbieding. Zoekt u nog een leuk kleurtje voor op uw nagels kom dan eens kijken! De Golden Rose Rich Color Nagellak is normaal 4,75€ en in november en december 4,50€. En twee flesjes schaf je aan voor 8,00€ ! Er is keuze uit 42 kleuren en uiteraard een base/topcoat.

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog producten nodig kunt u het best even mailen of bellen. Wilt u nog een afspraak voor de feestdagen wacht dan niet te lang, mijn agenda begint aardig vol te raken.

Geen contant geld in huis ? Betaal dan met de Bancontact app !! U download thuis eenmalig deze app op uw gsm of tablet en u neemt deze mee naar uw afspraak. Na afloop betaalt u binnen een paar seconden bij Beauty & More uw behandeling. Kijkt u voor meer info eens op de website.

Beauty & More accepteert de geschenkbon van de Gemeente Bocholt.