Acties

Juli… De zomervakantie is begonnen !Ga je zelf ook nog op vakantie? Of dagjes uit? Je neemt waarschijnlijk je Clephar Producten mee op reis. En dat wil ik graag zien. Post een foto op Facebook of Instagram van je Clephar product op vakantie. Tag Beauty & More en maak zo kans op de ACE Travel Kit! Je mag de foto ook naar mij mailen.

Na de vakantie zal ik met een nieuw intakeformulier gaan werken. Iedereen zal een nieuwe intake krijgen, ook als je al langer in de salon komt. De intake is wat uitgebreider en geeft ook wat meer info aan de klant over de huid. Ik hoop zo voor iedereen een nog beter advies te kunnen geven!

 

Ook zal de muziek gaan veranderen. Vanaf heden werk ik met Spotify in de salon. Zoals je misschien wel weet kun je hier kiezen uit heel veel verschillende soorten muzieklijsten. Dus vraag de volgende keer gerust naar je favoriete muziek, of speel je eigen playlist af in de salon.

 

 

Er wordt al veel gebruik gemaakt van het betalen met de Payconiq by Bancontact app maar niet iedereen is op de hoogte van het gemak van deze app. Je downloadt eenmalig de Bancontact app op GSM of tablet en neemt deze mee naar je afspraak. Tegenwoordig hebben veel banken de optie “mobiel betalen” ook al in de eigen bankieren app staan, check dit dus eerst. Met de app kun je gemakkelijk betalen, contant geld is dan niet meer nodig. Voor meer info verwijs ik je naar deze website.

 

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen mag je me altijd mailen of bellen. Tot snel in de salon !