Acties

Het weer werkt goed mee, we krijgen het echte zomergevoel zo ! De zon brandt goed en het is dus belangrijk om je huid goed te beschermen. De Clephar Sun producten zijn hier uitermate geschikt voor. Te verkrijgen in verschillende factors UV-B bescherming en met allemaal een maximale UV-A Ultra dekking van 90 %. Deze laatste dekking heeft geen ander merk, de meeste hebben een UV-A dekking van 1/3 van de factor van het product. En beschermen tegen UV-A is heel belangrijk, deze stralen veroorzaken huidveroudering en kunnen leiden tot huidkanker. Deze hoge UV-A Ultra dekking zit trouwens in alle Clephar producten, ook de creams. Speciaal voor de zomer zijn er dan ook de handige pompverpakking factor 20, 30 of 50 voor het gelaat. Volwaardige gelaatscream en bescherming ineen !  Uiteraard heb ik ook een hele goede Aftersun en een speciale nachtcream die de huid herstelt na een dagje zon. Kom voor meer info gerust eens langs !

Het Sun Age Control Treatment kan nog steeds geboekt worden. Deze bereidt je huid voor op de zon en verzorgt hem goed. Ook het Sun Repair Treatment is nu heel fijn. Toch wat te veel last van de zon gehad of je huid gewoon weer een fijne boost geven, het kan allemaal ! Deze treatments zijn 61,00 €.

Ook een hele fijne behandeling nu is het Hydra Fresh Treatment. Deze unieke behandeling heeft een directe lifting en een intensieve hydratatie en versteviging als resultaat. De lijntjes vervagen, contouren worden strakker en de elasticiteit verbetert. En bij dit treatment gebruik ik een heerlijk verfrissend Collageen Vliesmasker. Ideaal voor de warme dagen ! Dit treatment boek je bij Beauty & More voor 71,00 €

Leuk voor de vakantie maar ook om cadeau te geven of om zelf eens een andere reiniging/cream te proberen. De Clephar Travel Kits zijn multi-inzetbaar ! Te verkrijgen in drie varianten met elk een reiniging, lotion en cream in een leuk Clephar toilettasje met spiegel. Je hebt de keuze uit :

  • MLV Hydra Kit : Gentle Cleansing Milk, Soothing Lotion en MLV Hydra Cream € 43,95
  • A.C.E. Travel kit :Gentle Cleansing Milk, Soothing Lotion en ACE Cream € 45,95
  • Influxions Travel kit : Influxions Cleansing Mousse, Lotus Water en Influxions Cream 52,95€

Omdat de vakantie meestal toch al genoeg kost zijn ze de komende periode met 15% korting op de aanschafprijs aan te schaffen. Deze actie geld tot 15 augustus, daarna zijn ze nog wel te verkrijgen maar dan tegen bovenstaande prijzen.

Wil je een afspraak maken of heb je nog producten nodig kun je het best even mailen of bellen.

Geen contant geld in huis ? Betaal dan met de Bancontact app !! Je download thuis eenmalig deze app op je gsm of tablet en neemt deze mee naar je afspraak. Na afloop betaal je binnen een paar seconden bij Beauty & More je behandeling. Kijk voor meer info eens op de website.